Digitala läromedel, kvalitetssäkrade lärresurser kopplade till Lgr11

Om oss

Fridtjuv är ett dotterbolag till AGI och är en neutral och förlagsoberoende aktör som tror på mångfald och aktivt lärande.

Förlaget AGI startade 1969 i Danmark. 1971 var förlaget igång i Sverige. I mitten av 90-talet gjorde AGI en av de första webbtidningarna och sedan dess har varje vecka ett nyhetsbrev skickats ut som komplement till den tryckta produkten.

1992 kom Peter Ollén in som vd i Forlaget Aktuel Viden A/S, som var det danska moderbolaget. I mitten av 90-talet startade förlaget också i Norge och kring millennieskiftet i Finland. Parallellt gick vi in i mässbranschen. Idag driver vi Sign & Printmässorna i Norge och Danmark och tillsammans med Artexis, Sign & Print Scandinavia i Sverige. I början av 2000-talet ingick vi i Academedia, som då var ledande i Sverige inom e-learning. Det företaget ändrade sedan inriktning till att bli Sveriges ledande friskolekoncern.

2012 startade vi 3dp.se, en samlingsplats för de som arbetar professionellt med 3d-print. Det är en webbplats som växer snabbt. Inom 3dp.se arrangerar vi också flera olika konferenser.

Efter flera års förberedande arbete startade Fridtjuv under 2013.

Du beställer demonstration eller lägger order på Fridtjuv genom att kontakta oss:
Försäljningschef
susanna.lundgren@fridtjuv.se
0730-77 31 54
Redaktionschef
susanne.jonsson@fridtjuv.se
0737-22 78 25